A multifunkciós szigetelő spray mindig jól jön

Amikor a házkörüli teendőkre gondolunk, jó sok minden eszünkbe juthat rövid idő alatt. A szigetelő spray elengedhetetlen kellék. Kifejezetten jól beilleszthető darab a garázs lakói közé, ugyanis remekül elvégezhető általa jó néhány feladat. Példának okáért, a szivárgások megállítása, a tetőjavítás, a tömítési munkálatok is mind kivitelezhetőek a segítségével.

A gumialappal rendelkező szigetelő spray egyszerű elv mentén működik a gyakorlatban. Azonnal eltömíti a felesleges hézagokat, repedéseket és lezárja a lyukakat. Még a beázások is nagyszerűen megszüntethetőek a szigetelő spray szakszerű alkalmazásával. Kellően erős vízzáró bevonatot képez az adott felületen, ennek hatására alakul ki a legerősebb tapadás. Előnye, hogy akár át is festhető egy tetszőleges színárnyalatra.

Tetők javítására is bevethető, ugyanis ott is sokszor előfordulhat, hogy bizonyos részeket szigetelni kell. Ha kisebb beázás tapasztalható, arra is kiváló gyors javítási opciót kínál. Összegezve, a termék sokrétű felhasználást eredményez, így érdemes legalább egyet otthon tartani belőle.