A fogpótlás tökéletes választás

Napjainkban a szépségről nem kell lemondani, idősebb korban sem. Az arc szép és teljes simasága noha nem nyerhető vissza, azért a mosoly megőrizhető, avagy „újra kalibrálható”. A profi eljárásoknak köszönhetően, a fogpótlás kifejezetten egyszerű és gyorsan elvégezhető. Mindezen szolgáltatásért nem kell messzire utazni, mivel a fővárosban igényelhető.

Budapesten a Relax Dental Center épületében kiváló szakemberek dolgoznak és mindennap boldoggá teszik az oda betérőket. A fogpótlás egyre népszerűbb módszere az IHDE, amit Svájcban dolgoztak ki. Mai napig ebből az országból érkezik minden alapanyag, amire szüksége van az orvosoknak, a metódus így nem veszíti el a minőségét. A világon már több mint százezren választották ezt a kiváló alternatívát.

A fogpótlás ezen verziója nem igényel semmiféle fémet és még teljes foghiány esetében is alkalmazható. A cirkónium-oxid kerámiából készült koronák és hidak teljesen megegyeznek a fog természetes színével, ami azért is jó, mert így a páciens visszanyerheti az esztétikus mosolyát.