Zászló nyomtatás kompromisszumok nélkül

A zászlók elképesztően változatosak lehetnek. Színben, méretben, anyagban és elhelyezésben is sarkalatos különbségek lehetnek közöttük, nem beszélve a zászló nyomtatás adta szinte végtelennek tűnő lehetőségekről. De mi is az a zászló nyomtatás és milyen előnyökkel jár?

Azonnal eláruljuk. A különböző textilekre történő nyomtatás ma már nem számít kuriózumnak. Ezzel a technológiával teljesen egyedi pólókat, bevásárlószatyrokat és egyéb textileket is készíthetünk. Miért hagynánk ki a zászlók nyomtatásának lehetőségét? Nem is tesszük.

Ezek ugyanis kiválóan nyomtathatók és ezáltal teljesen exkluzív megjelenésűek lehetnek. A digitális nyomdatechnológiának köszönhetően ma már gyakorlatilag bármilyen grafikát el tudunk helyezni a zászlón. A zászló nyomtatás során az egyik oldalra helyezett fotóminőségű nyomat megjelenik a túloldalon is, annak tükörképeként, 90%-os színtelítettségben.

A nyomtatásra a hurkolt poliészterből, az áttört hurkolt poliészterből, valamint a kültéri selyemből és a sűrű szövésű anyagból készült zászlók is alkalmasak. A nyomtatott modellek előnye, hogy teljesen a cégre, illetve állami vagy egyéb szervezetre alakíthatók, teljes mértékben egyedivé tehetők.