KCR daru a nehéz feladatokhoz

Végre itt egy komoly és hatékony költöztető cég! Sajnos sokaknak van kellemetlen tapasztalatuk a költöztetőkkel kapcsolatban, akik nem vigyáznak a holmikra, de lopás is előfordult már.

Az ilyen jellegű komolytalanság és megbízhatatlanság egyáltalán nem jellemző a tutiteher.hu munkatársaira. Szakszerűen állnak hozzá minden szállítmányozási feladathoz, függetlenül attól, hogy kisebb vagy nagyobb tételeket kell megmozgatni. A komoly méretekkel és súllyal rendelkező szállítmányok KCR daru segítségével szállíthatóak el.

Mobil konténer, garázs, kisebb munkagépek egyaránt felrakodhatóak a KCR darunak köszönhetően, ami egy teherautóra szerelve látja el a feladatát. A TutiTeher munkatársai előtt nem létezik lehetetlen feladat.

Számos jármű áll az ügyfelek rendelkezésére, ezért az egyszerű költöztetéstől kezdve, a lomtalanításon át egészen a több mázsás tételekig, mindenre létezik megoldás ennél a költöztető cégnél. A KCR darus kocsi kibérelhető kedvező áron. A modern önrakodós jármű igénybevétele hatalmas segítség lehet a kis- és nagyvállalatoknak.