USB C kábel a nagyobb sebességért

Mindig, mindenfelé rohanunk és mégis késében vagyunk. A világ egyértelműen felgyorsult, amit követni egyre nehezebb. Nem csoda, ha elvárjuk, hogy a különféle készülékek is alkalmazkodjanak a fokozott sebességhez. Az okos eszközök esetében a töltés egyre gyorsabban válik szükségessé, ami az USB C kábel jóvoltából biztosan nem jelent problémát.

Ez a vezetéktípus éppen azért lett kidolgozva, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek. Érdemes belefektetni, hiszen a prémium anyagfelhasználásnak hála, a tartóssága rendkívüli. Az USB C kábel BW-TC9 változata Ampcore Turbo segítségével végzi a dolgát, valamint arany bevonattal van ellátva a csatlakozó részén, a nagyobb tartósság érdekében.

A készítés során figyeltek a részletekre, ezért kapott egy olyan ellenállást az USB C kábel, ami megóvja a rendszert a túlmelegedéstől. Majdnem mindenféle elektromos eszközzel kompatibilis, beleértve a merevlemezes meghajtókat, e-könyvolvasókat, power bankokat. Az adatátviteli sebessége eléri az 5 Gigabájt másodpercenkénti sebességet. Kell ennél több érv, hogy az USB C kábel még ma megrendelésre kerüljön?