Új lehetőségeket nyit meg a greffe de cheveux

Sokakat érdekel, hogy mennyi idő múlva válnak láthatóvá egy sikeres hajbeültetés eredményei? Az intézményünkben a greffe de cheveux teljes folyamatát orvosaink személyes részvételével hajtjuk végre, a kinyeréstől a transzplantációk elhelyezéséig. A napi 1200-1500 graft fokozatosan, kisebb mennyiségben kerül átültetésre a donorterületekről a kopasz zónákba.

Ez nagyobb biztonságot nyújt a tüszők túlélésére, mivel az egyes átültetett graftok nagyon gyorsan kapcsolódnak a beteg vérellátásához és nem maradhatnak kint hosszabb ideig. A haj gyors eloszlása fontos tényező a hatékony greffe de cheveux sikerében, mivel a tüszők csak akkor maradnak életben, ha a test tápanyagai és oxigénellátása garantált.

A legtöbb átültetett haj az egyes betegektől függően körülbelül 3 hét alatt oszlik el a fej területén. Ez megmutatja a természetes ciklust, miután a hajat sikerült új területre bejuttatni. A greffe de cheveux után a haj körülbelül 12 hónapig növekszik és a beteg a végső eredményt általában 10-12 hónapon belül várhatja.