Sellős Barbie lenyűgöz minden kislányt

A gyermekek fantasztikus történeteket mesélhetnek el és élhetnek meg a babákon keresztül. A sellős Barbie révén, a kicsik újra alkothatják a mese történetét, szivárványos uszonyát és gyöngyházas farkát, ami több színben pompázik, minden kislány garantáltan imádni fogja.

A sellős Barbie babákat magával viheti a kádba is, hogy megvilágítsa a vizet, élvezetesebbé téve a fürdést. A termék tengeri ihletésű kalandokat idéz elő, élénk sellő megjelenésével, rózsaszín csíkos hajjal és áttetsző kék koronával. Fedezze fel a Dreamtopia varázslatos képzeletbeli világát! A képzelet szárnyal ebben a varázslatos országban, ami tele van csillogó karakterekkel: szivárvány-ihlette hableányokkal, elvarázsolt hercegnőkkel és tündérekkel arany szárnyakkal.

A mesék szerelmesei sok történetet újra alkothatnak ezzel az egyedi megjelenésű babával, élénk drágakő ihlette részletekkel. A sellős Barbiekkal könnyű egy varázslatos történetet megélni, hiszen amikor belép a Dreamtopia-ba, olyan világban ébred fel, ahol az álmok valóra válnak!