Hogyan fogyjak le hasról?

hatékony fogyás
Hatékony fogyás

Vannak az évnek olyan időszakai, amikor akarva-akaratlanul többet eszünk a kelleténél és a pluszban bevitt kalória alattomosan, egyenesen a hasunkon köt ki. Nem képzelődés ez, ékesen bizonyítja az a hasunkat szorító nadrág, amibe eddig kényelmesen belefértünk, így nem maradhat el az elhatározás sem, miszerint le kell adnunk valahogyan a fölösleget. A www.intenset.hu weboldalon bővebben olvashatsz a hatékony fogyás menetéről. Nyilván meg akarsz szabadulni a pocakodtól és ennek érdekében két dolgot tehetsz.

Az egyik a bevitel csökkentése, ami ma már viszonylag könnyen kivitelezhető, mivel rengeteg új diétás étel létezik. A másik mód pedig a felhasznált energiamennyiség növelése. A zsírégető edzéssel rábírhatod a szervezetedet arra, hogy a felraktározott zsírt megmozdítsa. Ehhez léteznek többféle intenzitású gyakorlatok és értelemszerűen a kevésbé megerőltetőkkel érdemes kezdened. Az alacsony intenzitású gyakorlatok közé tartozik a gimnasztika, a nyújtás, a bemelegítés.

Kétségtelen, hogy ezek csak abban segítenek, hogy különösebb izomláz nélkül folytathasd a zsírégető edzést. Fontos tudnod, hogy az edzések hatékonysága egyenesen arányos azok nehézségével, például a sétálástól, egyenes úton történő biciklizéstől nem várható el zsírégető hatás, ezek legfeljebb stresszoldó programok. A közepes erősségű edzésformák már sok jótékony hatással bírnak. Hatásukra edződik a szív, a keringési rendszer, nő az erőnlét és az állóképesség. Ebbe a kategóriába sorolunk minden olyan sportot, aminek során minden részünk, kezünk, lábunk, törzsünk mozog.

A magas erősségű zsírégető edzés már kemény munkát jelent, igazi kihívást. Itt nem a gyakorlatok időtartama a lényeg, hanem az intenzitás. Ez már a zsírégető edzés speciális fajtája, ami mozgás közben és utána, a regeneráció fázisában is nagyon sok kalóriát használ fel. Lehetne példákat adni a különféle erősségű gyakorlatokra, de mindenkinek a személyes tulajdonságai, súlya, edzettsége, kora adja meg a pulzusa alapján, hogy nála egy-egy edzés melyik tartományba esik.