Portwest cipő számos extrával

Ipari környezetben és az építkezéseken fokozott balesetveszéllyel kell szembenézni nap mint nap. Gyakran nem elég csak egy védősisak vagy munkavédelmi kabát. A személyi sérülések elkerülése végett, teljes védőfelszerelésre van szükség.

A Portwest cipő a lábfej magas szintű védelmét biztosítja. A talprész hajlékony, ezért nem törik, ugyanakkor lényeges extrával is el van látva, ami nem más, mint egy beépített acéllemez. Ez megakadályozza, hogy a hegyes tárgyak átszúrják a cipő talpát.

Az orrész szintén fémből készült és gumiborítást kapott. Ha véletlenül a lábunkra ejtenénk valamit, akkor nem kell jajgatva ugrálnunk a sajgó lábujjaink miatt. A Portwest cipő talpához visszatérve, a saválló változatok is megtalálhatóak a kínálatban. Ezeknek az anyaga nem lép reakcióba a különféle vegyszerekkel.

Egy vízálló Portwest cipők különlegessége, hogy nem engedik át a nedvességet, viszont a lábaknak megfelelő szellőzést biztosít a speciális anyagból készült munkavédelmi lábbeli. Maximálisan kiszolgálják az igényeket, hiszen nemcsak biztonságosak, hanem egyben divatosak is.