Pompás kiegészítő az okoskarkötő

Bármilyen sporttevékenység kiváló hatással van az emberi szervezetre, főleg azoknak a személyeknek ajánlott a testmozgás, akik csak álló vagy üllő helyzetben végzik a mindennapi teendőjüket.

Az okoskarkötő viselésével folyamatosan ellenőrizhetővé válnak a test reakciói sportolás közben. A telefonkészülékkel való összecsatlakoztatása után, amihez szükséges művelet letölteni a megfelelő alkalmazást az eszközre, minden fontos tudnivaló összegezhető, amit az okoskarkötő a ténykedés ideje alatt rögzít.

A készülék műanyagból készül, szilikon szíjjal van ellátva, szinte észrevétlen a viselése. Számos, hasznos szerepe közül megemlíthető a pulzusmérő, a lépésszámláló, a távolságmérő és a kalóriaszámláló.

Az eszköz kompatibilis és roppant könnyen összekapcsolható BLUETOOTH segítségével minden Android és iPhone készülékkel. Az okoskarkötőn beállítható az ébresztő funkció és a hívás emlékeztető is, így nem szükséges a telefont a párna alatt vagy az éjjeliszekrényen hagyni, a pihentető alvás ideje alatt.