Páratlan designú, egyedi brosstű

Még a legegyszerűbb blúzt vagy blézert is gyönyörűen feldobja egy jól kiválasztott brosstű, hiszen ezek a díszes kitűzők újra a trendek között foglalnak helyet. Divatos és egyedi brosstű feltűzésével különleges megjelenést biztosíthatunk, legyen szó bármilyen fontos eseményről, mert biztosan megállja a helyét. Míg régebben hivatalos eseményeken és öltözeteken lehetett ilyen darabokat látni, addig ma már egyre gyakoribbak. Természetesen egy egyedi brosstűt nem szoktak a tulajdonosaik a hétköznapokban használni, hiszen ezek elegáns és értékes példányok. Például gyönyörű darabokat készítenek a lilikoos.hu weboldalon megismerhető vállalkozás munkatársai, érdemes belépni és megtekinteni a kínálatot.

Varázslatosan szép a Violetta elnevezésű egyedi brosstű, amit Koós Lili ékszertervező Giuseppe Verdi Violetta karakteréből inspirálódva tervezett meg. 14 karátos rosegold felhasználásával készült ez a remek darab, amin a szilvamag formájú minták rózsaszín zafír drágakövekkel vannak kirakva. Az operakedvelőknek ideális választás ez a teljesen egyedi brosstű. Persze egy ilyen ékszer mellé ajánlott az egyedi karkötők közül is választani a kínálatból. Csodálatos darabok fedezhetőek fel a választékban, de lehetséges a megrendelő saját elképzelésének a megvalósítása is. Tehát a szakemberek elkészítik az Ön által kigondolt modellt is, csak el kell mondania, hogy mire vágyik. Amennyiben nincs ötlete, illetve az ajánlatból válogatna, azt is megteheti, mert egyedi karkötők gyönyörű példányai lelhetőek fel a webshopban. Szettben igazán impozáns kinézetet biztosítanak az ékszerek, ezért sokan így választják ki a megfelelő darabokat.

Viszont, ha csak az egyedi karkötők megvétele érdekli, az sem jelent problémát, mert ebben az online ékszerüzletben garantáltan megtalálja azt, amit keres. Rugalmas, könnyen felvehető karkötő például a Sand Storm darab, ami sárga aranyból készült. 8 darab fehér gyémánttal van díszítve az egyedi karkötők eme csodálatos példánya, ami készletről megvásárolható. Kérjen rá árajánlatot a weboldalon keresztül!