Örök divat a strasszkő

Manapság a szokatlan és színes manikűr a trendi. Ennek megalkotását megkönnyíti a piacon bemutatott dekorációk változatossága, a strasszkő, a flitter és a matrica sokfélesége. Ezért is népszerű annyira a köröm művészet a divat kedvelői körében. Ez a fajta dizájn lehetővé teszi, hogy kifejezzük magunkat és hangsúlyozzuk a személyiségünket. A strasszkővel történő formatervezés a nail-art egyik elterjedt területe. Miért? Leginkább azért, mert alkalmas minden korosztályú, szakmájú és stílusú nőnek.

A piacon található széles választék pedig jelentősen hozzájárul ehhez. Itt találkozhatunk kúp alakú, nagy és kicsi, Swarovski utánzat és kaméleon néven ismert típusokkal. Mindegyikükkel nagyon egyszerű dolgozni, de minél nagyobb egy elem, annál szélesebb területen rögzül a köröm felső rétegéhez. Ezen felül, a strasszkő fontos előnye a sokoldalúság, vagyis az a képesség, hogy bármilyen típusú professzionális lámpa alatt használható, kompatibilis az összes bevonattal és különféle dekorációs technikákkal együtt alkalmazható.

Tavasszal, télen, ősszel és nyáron is fontos a hölgyeknek, hogy a körmük szépen megtervezett és látványos legyen. Azonban egy gyönyörű és elegáns alkotást olyan modern eszközök nélkül, mint az UV gél nem lehet létrehozni. A kategória termékei tartalmazzák az alapot, a különböző színű lakkokat és a szín rögzítésére szolgáló bevonatot. Tudjuk jól, hogy a hagyományos körömlakkok a legrosszabb pillanatban képesek tönkremenni. Teljesen más kérdés viszont az UV gél, amit a modern manikűrben és a pedikűrben előszeretettel használnak.

Ez a találmány megvalósította több millió nő álmát. A segítségével minőségi bevonatot lehet elérni, ami akár 3 hétig sem veszít a megjelenéséből! A termékkel folytatott munka kötelező lépése a színtelen alapozás. Az alapozó zsírtalanítja és fertőtleníti a körmöket. Így az alap egyenletes színt kap és megvédi a körmöket a gombás és egyéb fertőzések kialakulásától. Az UV gél sűrű, félig folyékony állagú. Nem szárad ki, mint a hagyományos bevonatok, hanem ultraibolya sugárzás hatására polimerizálódik