Ön tudja, hogy milyen kevés számlás albérlet van Budapesten?

Aki valamilyen okból arra szánja el magát, hogy albérletet vagy szobát béreljen, annak fel van adva a lecke, hiszen rengeteg útvesztője van ennek a területnek is. Ugyanakkor, ha rájöttünk a legfőbb trükkökre és tisztáztuk az érzékeny kérdéseket a bérbeadóval, onnantól elképzelhető, hogy hosszútávra megoldódik a lakhatásunk.

Van néhány tény, amit kevesen tudnak, ezek közül fogunk most szemezgetni. Budapesten gyakorlatilag csak minden századik albérlet számít számlaképesnek. Miért lényeges kérdés ez? Az egyik legfontosabb szempont, hogy az egyre több munkáltató, hivatal által kínált lakhatási támogatás kihasználhatóvá válik, amennyiben kapunk számlát az albérlet befizetése ellenében.

Nem automatikus ez még manapság, sőt, rettentően kevés ilyen jellemzőkkel bíró ingatlant találunk. Aki vállalatunkat veszi igénybe a lakhatása elintézése során, számíthat a korrekt és megbízható bánásmódra. Nálunk nincsenek olyan kiadások, amelyek a hónap végén meglepetésként érnék Önt, hiszen minden költség előre tisztázott és fix összeg kerül a számlára.

A bérleti díj bármilyen banki átutalással rendezhető, a legegyszerűbb természetesen az interneten keresztüli befizetés. Szerződési feltételeink tisztázottak, nincsenek homályos pontok. A lényeg pedig igazából az ingatlan, illetve a szobák minősége.

Ezek mindegyikéről elmondható, hogy folyamatos karbantartás keretében vigyázunk rájuk, állandóan figyeljük, hogy az állapotuk maradéktalan legyen. Olyan érzése támad az embernek, mintha egy hotelben lakna. Ennél pedig nem várhatunk többet egy albérlettől.

Aki komolyan fontolgatja a lakhatás ezen módon való megoldását, igazán nem tanácsolhatunk mást, mint nézze meg a honlapunkon is elérhető kínálatunkat, majd a konkrétumok tisztázása érdekében, vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal!

Ez természetesen megtörténhet telefonon, elektronikusan vagy személyesen. Az ingatlanok személyes megtekintését semmi sem fogja pótolni, tehát ha valakit tényleg érdekel egy-egy albérlet, azt mindenképpen szükségszerű megtekinteni.