Óbuda kozmetika kompromisszumok nélkül

Nehéz olyan szépségszalont találni, ahol a vendégek mindennel elégedettek lehetnek. Szerencsére, a Soul Beauty Óbuda kozmetika minden hölgy tetszését el szokta nyerni. Lukucz Anita rendszeresen szakít időt a továbbképzésre, ezért a vendégei a lehető legjobb kezekben vannak. Nála, az arckezeléseknek hála, észrevehetően megszépülnek a nők.

Sokan igénylik a masszázst is, hiszen a segítségével végre búcsút mondhatnak egy időre a stressznek. Az Óbuda kozmetika sminkelést is kínál a vendégeinek.

Ezt a lehetőséget elsősorban a menyasszonyok használják ki. Nem jelent gondot az sem, ha valaki betanítást szeretne kérni.

A szakember szempillaépítést, illetve gyantázást szintén vállal. Az árlista a honlapon tekinthető meg, ezért a vendégek látogassanak el ide! Jól láthatják, hogy nem kell túl sokat fizetniük a szolgáltatásokért cserébe. Az Óbuda kozmetika egyébként a Lajos utcában található. Akinek felkeltette az érdeklődését a 06 70 607 8475 telefonszámot kell felhívnia, ha időpontot szeretne kérni.