Legyen tisztában azzal, hogy mi az ételintolerancia vizsgálat menete

Az ételallergia az utóbbi időben nagyon sokakat érintő betegség lett, ami életmódváltással kordában tartható. Elsősorban az étrend gondos összeállításán alapszik a gyógyulás, ugyanis valamilyen összetevőre rendszeresen előtörnek a bélproblémák, emésztési zavarok, bőrkiütések és feldagadások, méghozzá nagyon rövid időn belül. Ezeket kell kiszűrni, megelőzni. Nem áll bonyolult lépésekből az ételintolerancia vizsgálat menete.

Biorezonanciás készülékkel történik, ami azonosítja a sejtek rezgése alapján a probléma forrását és a diagnózis után nekivághat a gyógyításának. Az ételintolerancia vizsgálat menete a honlapunkon is megtalálható mindazoknak, akik szeretnék felkutatni, hogy pontosan milyen összetevők váltanak ki náluk heves hasmenést vagy más hirtelen érkező testi tünetet. A budapesti Egészségkapu Gyógycentrum kedvező áron biztosítja az ételallergia vizsgálatot, ugyanakkor segít útmutatásokkal megtalálni a megfelelő táplálkozási módszert, amivel már az első hónapban javuló értékeket kaphat. Az ételintolerancia vizsgálat menete mellett arról is tájékozódhat, hogy mit és mennyit egyen azokból az élelmiszerekből, amiket a szervezete nem utasít el. Biorezonanciás vizsgálatok mellett, a szolgáltatásainknál megtalálja a vércsoport meghatározás teszt lehetőségét is. Tudni kell, hogy a gyorsan elvégezhető vércsoport meghatározás teszt nagyon jól jön műtéteknél, közúti baleseteknél, terhességnél és gyors intézkedést követelő eseteknél, hiszen néhány perc alatt megtudhatja az illető, hogy melyik vércsoporthoz tartozik.

Ennek függvényében számos kezelés kezdhető meg, ha szükség van rá. Például a vérátömlesztésnél máris a megfelelő zacskó vért lehet adni a betegnek, vagy Rh- vércsoportos kismamáknál azonnal oda lehet figyelni a szükséges vizsgálatokra, hogy a baba és a mama egyaránt egészséges maradjon. A vércsoport meghatározás teszt egy Serafol ABO+D kártyán történik, ami képes az antitestek kimutatására. Sóoldattal vagy desztillált vízzel összemosnak pár csepp vért és mintegy 60 másodperc alatt már kész az eredmény.