Ne maradjon el a fogkefe fej csere!

Megőrizni a fogaink egészségét olyan kihívás, amire muszáj alaposan felkészülni! Az emberek többsége egyáltalán nem szeret fogorvoshoz járni, ami teljesen érthető. A fúró hangja mindenkiben kellemetlen élményeket idéz fel. Az otthoni alapos szájápolással megelőzhető, hogy a rendelőkbe kelljen gyakran megjelennünk. Az ideális tisztító metódus kiválasztása tehát fontos! Ebben játszik kulcsfontosságú szerepet a fogkefe fej. Itt nem a hagyományos kivitelekről van szó, hanem egy teljesen új technológiával működő ultrahangos termékcsaládról.

Ezek a megszokottnál sokkal szélesebb körű munkát végeznek. A speciális fogkefe fej a szintén erre a célra kifejlesztett fogkrém segítségével mikro buborékokat képez. Ezek behatolnak az apró résekbe, a fogak közé, de még az ínybe is és eltávolítják a káros baktériumokat, lerakódásokat, elszíneződéseket.

A rágóeszközeink egészségesek és fehérek lesznek a használat nyomán. A fogkefe fej maximum 3 havonta cserére szorul, ugyanis ennyi idő alatt elhasználódik és csökken a hatékonysága. A patikatars.hu oldalon egyszerűen megrendelhető a kívánt terméktípus.