Nagykonyhai mosogatógép automata adagolóval

Néha még otthon is jól jönne egy ilyen gép, mert így soha többet nem kéne a zsíros tányérokkal és a koszos poharakkal hadakozni. A nagykonyhai mosogatógép kapacitása bőven elég egy vállalkozás fellendítéséhez.

Az idő pénz és az elég nagy baj, hogyha ennek egy része a mosogatással telik el, amikor sokkal fontosabb dolgokkal is lehetne foglalkozni az ügyfelek elégedettsége érdekében. Természetesen az egyik legfontosabb dolog a higiénia, ezért minden evőeszköznek, csészének, pohárnak és tányérnak makulátlanul tisztának kell lennie.

A nagykonyhai mosogatógép többféle kivitelben érhető el. A kínálatban megtalálható az a változat, amely kifejezetten poharakhoz lett tervezve, de nem maradhatott ki a tányérokhoz, edényekhez készült változat sem.

Az úgynevezett kalapos nagykonyhai mosogatógépek azonban nem válogatnak. Ezekbe mindent be lehet tenni, a különféle tartozékoknak köszönhetően. A hatékonyság érdekében automatikus víz és mosogatószer adagolóval vannak ellátva. Az intenzív mosási ciklussal rendelkező eszköz a „feketeedények“ tisztítására is alkalmas.