Munkaruha tunika változatos hosszúságban és kivitelben

A sokoldalú orvosi ruházat választékunkban az egészségügyi dolgozók minden kategóriája megtalálhatja a számára alkalmas modelleket. A webáruházunkban a munkaruha tunika minden méretben, sokféle stílusban és színösszeállításban képviselteti magát. Ez az orvosi ruha tökéletesen kombinálható nadrággal és szoknyával egyaránt.

A felső és az alsó lehet azonos színű, de különböző árnyalatokat is kombinálhat. Ha több eltérő színű és mintájú munkaruha tunika modellt vásárol az egyszínű nadrághoz, azzal változatosságot visz a munkahelyi ruhatárába, alacsony költségek mellett. A webshopunkban felkínált termékek maximálisan alkalmazkodnak az egészségügyi szakemberek munkájához. Vannak azonban olyan jellemzők, amelyeket figyelembe kell venni a választáskor. Például a nyakkivágásnak több változata van.

Lehet kerek, V-alakú vagy kombinált. Ha a munka sajátosságai gyors ruhacserét feltételeznek, jobb V-alakú dekoltázzsal rendelkező felsőt vásárolni. Viszont, ahol a test maximális védelme a fontos, ott a kerek nyakkivágású munkaruha tunika az optimális.