Mit kínál a sípark Mátraszentistván területén?

Amikor az ember igazán ki szeretne kapcsolódni, mindig a természet nyújtotta gyönyörű helyekre gondol és ha teheti, akkor el is látogat valamelyik csodás tájra. Színes programokkal várja a látogatókat a sípark Mátraszentistván térségében, ahol aktív pihenésre adódik lehetőség.

Évente többször is remek programok kerülnek megszervezésre. Az egyik ilyen a Libegők Éjszakája, aminek a legnagyobb attrakciója a panorámalift, ahonnan páratlanul szép látvány tárul a látogatók elé. A Felső-Mátra vonulatait csak ritkán lehet megcsodálni a levegőből. Ezeken az eseményeken megteheti, hogy nem gyalog megy fel a hegy tetejére, hanem lifttel, amikor pedig lefelé sétál, betérhet egy frissítőre.

Ugyanakkor azoknak a személyeknek is ajánlott ide ellátogatniuk, akik a csendet és a nyugalmat keresik. Nincs annál jobb érzés, mint egy gyönyörű helyről megcsodálni a naplementét. Ezt is biztosítja a sípark Mátraszentistván területén. Még több információt talál a ketkerekvendeghaz.hu weboldalon. Látogasson el erre a csodálatos helyre!