Minőségi Apple gyorstöltő a márka szerelmeseinek

Az okostelefonok világában nagyon hamar képes egy készülék lemerülni. A használat gyakorisága miatt, hiába is erős és tartós a mobiltelefon akkumulátora, a képernyő és a programok hamar leszívják.

Az Apple gyorstöltő azonban hamar orvosolja a problémát, akár 50%-al hamarabb képes feltölteni a telefont. Mivel az iPhone XS, XS Max és iPhone XR a hagyományos 5 Wattos töltő adapterrel kerültek forgalomba ahhoz, hogy a töltés gyorsabb legyen, egy erősebb adapterre lesz szükség.

Az Apple gyorstöltő valójában egy 18W+ teljesítményű adapter, amihez javaslat beszerezni egy USB-C – Lightning kábelt is. Amennyiben Ön is ilyesmit keres, javasolt ellátogatnia a BlitzWolf honlapjára. Itt ugyanis rengeteg Apple gyorstöltő található, méghozzá nagyon jó áron.

Más hasznos kiegészítőt is be tud ugyanitt szerezni, például fülhallgatókat, selfie botokat és autós telefontartókat. Ha kiválasztotta a megfelelőt, máris véglegesítheti a rendelését. Ezekre a termékekre rendszerint gyártói garancia is jár, erről minden terméknél részletesebben olvashat.