Mindig menő a világító gyerekcipő

Amikor a szülő választ a gyermeknek lábbelit, akkor a szempontok közé a tartósság, praktikusság, jó ár tartozik. Ez ugyanakkor nem mindig egyezik a gyerkőc elvárásaival. A D. D. Step világító gyerekcipő remek kompromisszumot képez, hiszen, bár minden gyermek álma, de a szülők igényeinek is maradéktalanul megfelel.

A kicsik imádják a különleges, egyedi ruhákat, kiegészítőket. A zenélő, zörgő, világító dolgok pedig hosszú ideig felkeltik a lurkók érdeklődését. Ha olyan cipőt választunk a csemetének, amelyik világít is, bizonyára nagy lesz majd az öröm.

A világító gyerekcipő a jogyerekcipo.hu webáruházban minőségileg is több mint megfelelő. Könnyű, tartós, ergonomikus és nagyon szép. Fiús és lányos kivitelben egyaránt elérhető.

A világító gyerekcipő sarkán világító LED kikapcsolható, a talpbetét bőr, kivehető, könnyen tisztítható. Ideális viselet tavasszal és ősszel, de az év bármelyik részében jó, ha kéznél van. Ultra könnyű súlyú, ezért edzéshez, kiránduláshoz, hosszú sétákhoz és a parkba is kiváló.