Ma már egész olcsón is be lehet szerezni autós kiegészítőket

Magyarországon is vannak már olyan webboltok, ahol különféle, jó minőségű autós tartozékokat lehet megvenni igazán olcsón. A traffipaxbolt.hu webshophoz hasonló pénztárcabarát árakon is találhat autós kiegészítőket. Aki már ellátogatott erre az oldalra, esetleg már jól szemügyre is vette a felhozatalt, az pontosan tudja, hogy miért szeretnek itt olyan sokan rendelni.

A termékkínálat nagyon változatos, ezért biztosan megtalálja az ember azt a produktumot, amelyikre szüksége van. Manapság a modern alkoholszonda az, amit egyre többen megvesznek. Kétségtelen, hogy ez a termék meg is mentheti a jogosítványát az embernek, illetve el is veszítheti emiatt. A lényeg azon van, hogy milyen körülmények között fúj bele.

Abban az esetben, ha a rendőri ellenőrzésen kell a szondába fújni és előtte alkoholt fogyasztott, akkor biztosra lehet venni, hogy a jogosítványát több hónapig nem látja az ember, illetve számíthat egy nagyobb pénzbüntetésre és egyes esetekben még bíróságra is mehet az ügy.

Ezzel pedig nem szabad játszani, hiszen hihetetlenül sok balesetet okoz az ittas vezetés és sajnos sok esetben nemcsak a kocsiban keletkeznek károk. Minden jogosítvánnyal rendelkező, felelősségteljes férfinak és nőnek be kell látnia, hogy nem érdemes börtönbe menni vagy épp gyilkossá válni csak azért, mert túl finomnak ígérkezett az a bor, sör vagy pálinka.

Ezért is jöhet jól a korszerű alkoholszonda, amelyik egyből kimutatja, hogy a több órával ezelőtt lehúzott pohárka az ember vérében van-e még, vagy nyugodtan vezethet már. Sokan azonban azt mondják, hogy erre nincs szükség, mert más módszerrel is meg lehet kapni a véralkoholszintet.

Egyesek megpróbálják fejben vagy kockás papíron kiszámolni a kiürülési idejét, a testtömeg és az elfogyasztott alkohol mennyiség alapján. Mások egy telefonos alkalmazásra alapoznak. Azonban a legbiztosabb az, amikor a sofőr előveszi az alkoholszondát, belefúj abba és pár másodpercen belül ki is derül az igazság.

A többi módszerben nem igazán lehet megbízni, ezért kell a szonda, amelyik nem kerül többe, mint pár ezer Forint, és mindig pontos eredményt ad. A Traffipax bolt AS-001-es digitális alkoholszonda produktuma jó választás.