Lakodalom az esküvői ceremóniamester vezetésével

A menyegzőre nemcsak a menyasszony és a vőlegény készül izgatottan, de sokszor a násznép is. Az egyik leggyakrabban előforduló kínos vagy éppen szórakoztató helyzet, amikor meglepetés beszéddel készül a legjobb barát.

Ám, hogy ez a kis ajándék valóban szórakoztató legyen és ne kínos, bátran igényeljük az esküvői ceremóniamester szakértelmét! Senki nem szeretné, ha a barát viccesnek szánt előadása kellemetlen perceket okozna.

Az előre megírt szövegről a szónok és az esküvőt levezénylő szakember együtt döntenek, hiszen a cél közös, mosolyt csalni mindenki arcára. Ha meg szeretnénk határozni mi is pontosan az esküvői ceremóniamester szerepe, akkor ez egyszerű. Figyelni és tettre késznek lenni. Precíz munkájával, bátorságával és problémamegoldó készségével azon fáradozik, hogy mindenki elégedett legyen.

Az esküvői ceremóniamester és a leszerződtetett hozzáértők azért vannak, hogy az ifjú házasok és a násznép jól érezzék magukat. Azért, hogy a szerelmespár életének egyik legfontosabb napja egyben a legboldogabb is legyen.