Kulisszatitkok az ezüst köldök piercing kapcsán

Szokványosnak egyáltalán nem mondható az ékszer, amiről most szeretnénk némi kulisszatitokkal szolgálni. Talán nem túlzás azt állítani, hogy az ezüst köldök piercing ritkaságnak számít és csupán elvétve lehet vele találkozni a mindennapokban.

A köldök eleve keveset mutogatott része a testnek, de ha mégis úgy hozza a sors, hogy lenne alkalmunk erre, a nők zöme nem él a lehetőséggel, a férfiakról pedig nem is szólva. Sokan még mindig nem túl nyitottan állnak a piercing alkalmazásának a kérdéséhez, bár a fiatalokra ez a visszafogottság egyáltalán nem jellemző.

Pozitívum, hogy rendkívül esztétikus, szépen kidolgozott, finom színek alkalmazásával készült ékszerek jelentek meg a piacon, így azt mondhatjuk, hogy az ezüst köldök piercing ma már nem olyan agresszív testdísz, mint néhány évtizeddel ezelőtt. A legkülönbözőbb színárnyalatokban kaphatóak ilyen termékek, amelyek igazán nőies, igényes megjelenést sugallnak, habár sajnos kevés embernek látható a dolog, hiszen a ruha többnyire eltakarja a hasat.