Könnyű a digitális pH mérő kalibrálása

A különféle mérőeszközök minden modern otthonban megtalálhatóak és sokszor már el sem tudjuk elképzelni, hogyan boldogulhattunk korábban ezek nélkül. A digitális pH mérő nagyszerű hordozható eszköz a közegek sav-bázis egyensúlyának mérésére.

Emellett megbízható és kiváló ár-érték arány jellemzi. A készülék tartós műanyagból készül, egyszerűen kalibrálható és egy vízálló tok is jár hozzá. A digitális pH mérő végét a tápoldatba kell meríteni, majd bekapcsolni. Egy idő után a kijelző rendeződik és a folyadékkristályos képernyőn megjelenik a folyadék kémhatási indexe. A mérőműszer vízálló és nem károsodik, ha a folyadékba merítjük. A kalibrálása egyszerű nyomógombos művelettel elvégezhető.

A gomb megnyomása után elindul a kalibrálási folyamat. Az eszköz automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében. A digitális pH mérő könnyen használható, megbízható, pontos és könnyen kezelhető, így nem igényel különleges ismereteket a felhasználó részéről.