Fordítsuk előnyünkre a szabadság kalkulátort!

Amikor kiválasztunk egy munkahelyet, akkor gyakran még csak nem is gondolunk arra, hogy kapunk-e majd szabadidőt, amiben a pihenésre és feltöltődésre koncentrálunk. Először mindenki arra törekszik, hogy megállja a helyét az új környezetben, és lehetőleg minél jobban beilleszkedjen, illetve ráérezzen a feladatok elvégzésére. Ahogy telik az idő, lassan aztán megérik bennünk a vágy egy kis kikapcsolódásra. Gyakran, csak ilyenkor kerül előtérbe a szabadság kalkulátor.

Ez a program igazán hasznos, hiszen komplex összetételéből adódóan, könnyedén kiszámíthatjuk vele, hogy mégis mennyi idő adatik nekünk, amit csak magunkra szánhatunk. Természetesen ez több tényezős dolog. A szabadság kalkulátor sok különféle paramétert vesz figyelembe, amik között szerepel az elvégzendő munka nehézségi foka, veszélyessége is többek között. Ezen kívül az alap- és esetenként kiérdemelt pótszabadság, a gyermekek száma, egy új élet születése, esetleges fogyatékosság. A szabadság kalkulátor teljes egészében az előírt jogszabályokra támaszkodik.

Amennyiben a másik oldalról vesszük szemügyre a dolgokat, tehát mint munkáltatók akarjuk meghatározni előre, hogy egy alkalmazottnak mennyi pihenőidő jár, akkor vegyünk számításba minden lehetséges opciót, ami csak eszünkbe jut! A szabadság kalkulátor gyorsan és precízen dolgozik. Mindenképpen adjunk a részletekre, hiszen azok meghatározó jelleggel bírnak! Ha valami jár, akkor azt használjuk ki. Az excelmester.hu weboldalon részletes tájékoztatást találunk a szabadság kalkulátor kezeléséről. Kövessük a célirányos útmutatást, töltsük le ingyenesen a programot és máris nekiláthatunk a kalkulálásnak!

A precíz munkafolyamat végén, igény szerint ki is nyomtatható a dokumentum, amit a megfelelő adatokkal ellátva (név, aláírás) felhasználhatunk bizonylatként. Bármennyire csak a pénzkeresés az elsődleges célunk egy munkahely esetén, legyünk tisztában azzal, hogy mégis milyen jogaink vannak és ne hagyjuk, hogy azokkal visszaéljenek! A szabadság kalkulátor hasznos társunk lesz, amit érdemes rendszeresen alkalmazni. Tanuljuk meg élvezni az életet, amiben a ténykedés mellett, a rekreációnak is fontos szerepe van!