Fontos a vállalkozói képzés megújítása

Egyszerűnek tűnhet vállalkozást alapítani, de még annak is folyamatosan fejlesztenie kell a tudását, aki már évek óta áll a cége élén. A vállalkozói képzés pontosan ezért lesz ideális mindenkinek, aki csak most szánta rá magát a cégalapításra, de az is megújíthatja az ismereteit, aki már jó ideje benne van a szakmában.

Amennyiben mi magunk is járművet fogunk vezetni személyszállítás vagy egyéb célból, akkor nem árt a vállalkozói képzés mellett egy GKI vizsga, illetve egy ADR tanfolyam elvégzése sem.

A Transzport Studiumnál alacsony díjak mellett elvégezhetőek a fent említett tanfolyamok, ráadásul, hogyha időben jelentkezünk, még a határidő előtt, akkor kedvezményben is részesülhetünk. A szállásra sem kell gondunk legyen, mert ezt is olcsón fogunk találni a vállalkozói képzés idejére.

Ezzel meghosszabbíthatjuk a képzésünket még további 10 évre. Nem érdemes halogatni a vizsga letételét, ugyanis így alkalmatlanokká válunk, hogy a saját cégünknél vezetői beosztást foglaljunk el. Könnyen elsajátíthatóak a vállalkozói képzés során a pénzügyi ismeretek, árufuvarozási ismeretek is.