Falszerkezethez igazodó beltéri ajtók panellakásba

Az eltérő faltípusok és vastagságok miatt, nehézzé válhat a megfelelő ajtó kiválasztása. Ez érvényes mind az új lakásokra a beépítésnél, mind a régiekre ajtócsere esetén. Hogy vannak-e olyan beltéri ajtók panellakásba, amelyek mindenhol megállják a helyüket, nem igen. Specifikusan kell választani vagy rendelni, a helyi adottságokhoz igazodva.

Ha ebben Ön egyáltalán nem jártas, akkor bízza ezt szakértő csapatunkra! Vállalatunk évek óta tervez és gyárt bejárati és beltéri nyílászárókat, így számukra az sem gond, ha a megrendelt beltéri ajtók panellakásba fognak kerülni. Néhány mérés és a falak ellenőrzése után jöhet a választás!

A vákuumfóliás modellek között akadnak nagyon egyszerűek és akár ablakos változatok is, de érdemes a színekhez és a bútorokhoz, valamint a meleg burkolatokhoz igazítani. A beltéri ajtók panellakásba való beszerelését is ránk bízhatja, így biztos lehet abban, hogy a megvett változat időtálló marad. Ha mégis elévül a tömítőgumi, tönkremegy a vasalat, akkor azok kicserélésével elkerülheti, hogy újakat vegyen.