Elektromos kutyanyakörvvel az engedelmes kutyákért

Nem hallgat Önre a kutyája? Kellemetlen szituációkat teremthet egy engedetlen házi kedvenc, de amennyiben az elektromos kutyanyakörv használata mellett dönt, az eb engedelmesebbé válik majd. Ez az elektromos impulzusokkal dolgozó szerkezet a gazda kezében lévő adóegységből juttatja el a jeleket a vevőegységbe, aminek a hatásra érzékeli a gazdi fegyelmező szándékát.

Oktatásra is eredményesen használható, mert a kutyának jelezheti a gazdája vagy oktatója, ha a feladatot nem helyesen végzi, ezt a jelet a kutya összekapcsolja a helytelen viselkedéssel és legközelebb másképp hajtja végre a feladatot. Kutyasétáltatás közben is segítségünkre lehet az elektromos kutyanyakörv, mert nem fog elszaladni egy vad után az erdőben, majd eltűnni olyan messzire, hogy a hangot már nem hallja vagy nem figyel rá.

Különböző színű és funkciójú elektromos nyakörv található a kínálatunkban, mindez az eb súlyával illetve szőrzetének méretével függ össze. Az elektromos kutyanyakörv használatával sokkal egyszerűbb és békésebb lehet a tanítása és fegyelmezése, ami az állat és ember kapcsolatát is kiegyensúlyozottabbá teheti.