Egyszerűen javítható a Briggs motor

Sokan szeretik az ilyen kisgépeket, mert strapabíróak, nem igényelnek különösebb karbantartást, de ha mégis elromlanak, akkor egyszerű a javításuk. A Briggs motor a földlazító gépek esetében igazán hatékonynak bizonyul.

A felépítése egyszerű, ezért könnyen kivitelezhető az alkatrészcsere. Az már sokkal nagyobb gondot okozott, hogy a Briggs motorhoz való alkatrészek honnan szerezhetőek be. Szerencsére erre is van megoldás, mivel a cvgshop.hu nagyszerű kínálattal rendelkezik ezen a téren.

A tömítések idővel elavulnak, ami szivárgáshoz vezet. Ha nincs meg az alkatrészek megfelelő kenése, akkor gyorsabban elkopnak, túlhevülnek és végül tönkremegy az egész. A Briggs motorhoz viszont megtalálhatjuk a különféle tömítéseket, hajtókarokat, rugókat és szelepeket.

Szóval mindent, amire csak szükségünk lehet, hogyha esedékessé válik a javítás, mert ez sokkal gazdaságosabb megoldás, mint az új változat beszerzése. Természetesen minden tartozék kiemelkedő minőséget képvisel, így garantált a hosszú élettartam.