A Baileys ár megkülönbözteti a likőröket

A likőrök vételárait a hozzáadott alapanyagok és állaguk határozzák meg. A növényekből készült alkoholos likőrök, költségükben is különbözhetnek, a tejszín hozzáadásával gyártott társaiknál. A Baileys ár az egyediséget tükrözi. Társaihoz annyiban hasonló, hogy édes szeszesitalok csoportjába sorolható, ellenben az állaga tömörebb és a minősége is eltérő.

Ez a különleges alkoholos ital a sajátosságát a tejszín és az ír whisky párosításának köszönheti. Ez a két páratlan alapanyag összehasonlíthatatlan íz-világot biztosít a fogyasztóinak. A Baileys ár tükrözi az utánozhatatlan eszenciát, amivel a fogyasztó ritka élménnyel gazdagodhat. Érezhetjük a kakaó, a vanília és a különböző fűszerek aromáit egy azon italban.

Ízében kellően édes, állagában selymesen lágy. Az összetételének köszönhetően, megfelelő egy hideg téli, baráti beszélgetéshez. Fogyasztható tisztán, jégre töltve, kávé hozzáadásához, koktélok elkészítéséhez, de meglepetésként ajándékba, mivel bármelyik választás elsőrangú alternatíva.