Egyedi karácsonyi ajándék sorozatrajongóknak

Az igazán jó meglepetés lényege, hogy az ünnepelt stílusával tökéletesen megegyezzen a kiszemelt tárgy. Lényegében a karácsonyi ajándék kiválasztásához is ugyanerre kell törekednünk. Manapság roppant nagy divatnak örvendenek a különféle sorozatok, na meg a filmek, amiért világszerte több millióan rajonganak.

Amennyiben pedig tudjuk, hogy az ismerősünk is egyenesen odavan néhány filmért, akkor ez lehet a megfelelő kiindulási pont. A crazyshop.hu weboldalon mindent megtalálunk, ami a sorozatrajongóknak magát a mennyországot jelképezi. Idesorolható például a Jóbarátok képkeretes bögre, ami a híres, 90-es évek elején indult amerikai filmsorozatra épül.

A bögrén az ikonikus lila és sárga színeket láthatjuk megjelenni, illetve egy képkeretet, amibe a saját fotónkat helyezhetjük. Emellett remek döntés lehet még karácsonyi ajándéknak egy Olaf bögre a Jégvarázs mese szerelmeseinek. A cuki hóember garantáltan levesz mindenkit a lábáról. A horrorfilm és könyv szerelmeseinek pedig választhatjuk Pennywise bohócot.