Baba biciklivel a legjobb a szabadban

A babák mozgásfejlesztése rendkívül fontos, így minden szülő megpróbál olyan tevékenységeket kitalálni nekik, amelyek támogatják mind az izomzatukat, mind pedig a csontozatukat. A baba bicikli is kiváló arra, hogy a gyermekek harmonikusan fejlődjenek fizikailag és szellemileg egyaránt.

A mozgás ugyanis nemcsak a testi fejlődését segíti, hanem a szellemit is. Az elegendő szabad levegőn eltöltött aktív kikapcsolódás, ugyanis olyan készségeket támogat, mint a logika, fantázia, kommunikáció. A baba bicikli nyergében való időtöltés ráadásul igen szórakoztató, hiszen a csemeték imádnak mozogni, szaladgálni. A szülők már az egészen kicsiknek is adhatnak egy ilyen bringát, mivel biztonságos és nagyon könnyű tolni.

A baba biciklivel a lurkó rengeteg örömteli órát tölthet a szabadban, miközben fejlődik az egyensúlya, a figyelme és az ügyessége. Nem kell érte el sem menni, hiszen bármikor megrendelhető a bababike.hu webáruházból. Lehet választani fiús vagy kislányos színűt, esetleg olyat, amin a gyerkőc neve szerepel.