Az UV álló kültéri szövet védi a bútorokat

A szépen és igényesen kialakított kertre méltán lehetnek büszkék a lakók. Persze ahhoz, hogy a kert valóban vonzó legyen, rengeteg kreatív és okos megoldásra van szükség, nehogy a projekt meghiúsulva középszerű eredményt mutasson. A kinti tér központi része a kerti ülőgarnitúra, ami UV álló kültéri szövet híján, sajnos gyorsan tönkremegy.

Bizony, a nyári kánikulával járó hőhullám és perzselő napsütés nem kegyelmez semminek és senkinek, így, ha nem gondoskodik még időben a kültéri bútorok védelméről, akár az ablakon is kidobhatja az azokra költött pénzt. Az erős UV sugárzás mindennek kiszedi a színét, csúnyán szürkévé és kopottá, sőt, igénytelen hatásúvá téve azt a kanapét, amire rengeteget költöttünk a vásárlás pillanatában.

Ahhoz, hogy ez ne így történjen, elővigyázatosnak kell lenni és bátran élni az UV álló kültéri szövet fantasztikus tulajdonságával. A szóban forgó szövet remekül állja a sarat az időjárás viszontagságaival szemben, olyan védelemmel felvértezve a garnitúrát, amiről talán eddig nem is álmodtunk.