Aranyos faldekor ötletek a szebb lakásért

Van az a mondás, miszerint a férfi házat épít, a nő pedig otthont teremt. Ez valóban így van, bár kreatív ötletei bármelyik nem képviselőinek lehetnek. A különféle faldekor használata nem új dolog, hiszen minden annak számít, ami egyszer a falakra kerül.

Régebben a fotók, festmények és különféle bekeretezett művészeti alkotások voltak divatosak, napjainkban azonban a faltetoválástól kezdve, a matricákon át egészen a nyomtatott vászonképekig ,még annál is nagyobb palettáról beszélhetünk.

Sokknak nem idegen a házi faldekor sem, amit otthon, különféle anyagokból lehet elkészíteni. Kedvenc időtöltése lehet a gyerekeknek is, akik az elsajátított kreatív és művészeti technikákat ötvözve, csodás alkotásokat tudnak készíteni.

Ebben cikkünk is sokat tud segíteni, mivel összeválogattunk néhány könnyen megvalósítható faldekor ötletet. A saját kézzel készített dekorációk amúgy is sokkal személyesebbek és különlegesebbek, tehát érdemes belevágni. Sőt, kiváló ajándék is a rokonoknak, legyen szó szülinapról, vagy éppen karácsonyról.