Aranyos Anne Geddes baba webáruházunkban

Másfél éves csöppségnek szeretne valami szép ajándékot vásárolni? Egy Anne Geddes baba minden bizonnyal nagy örömöt fog okozni. Az álomvilágot idéző, babákról készített fotósorozat világszerte ismert és híres, ez inspirálta a gyártókat az elkészítésükben. Anne Geddes, az Új-Zélandon élő fotós fényképeit a legtöbben azok egyszerűsége, valamint kedvessége miatt kedvelik.

Alvó babákat kapott le különféle jelmezekben és ezek a játékok is hasonló módon, jelmezbe vannak bújtatva. Egy Anne Geddes baba kb. 23 cm és olyan változatban kapható, mint például méhecske, nyuszi, maci, cica, tigris vagy éppen tündér.

De virágok, gyümölcsök, bogarak is vannak, sőt, a fényképésznőnek az évszakok és az ünnepek is inspirálóak. Kiemelendő, hogy minden Anne Geddes baba arca egyedi és életszerű, teste puhább a fejéhez és a karjaihoz képest. Ölelésük is teljes mértékben kellemes, kényelmes. Válasszon egyet vagy akár többet a kollekcióból és rendelje meg online, mi pedig csomagját házhoz küldjük nagyon rövid időn belül!