Alaposan tömít a Soudal szilikon

Az építkezések és különféle szerelési munkák esetén muszáj figyelmet fordítani a részletekre. Ha ezt nem tesszük meg, akkor gyorsan azon kaphatjuk magunkat, hogy valami nem megfelelő módon működik. A kazánok és kályhák illesztéseinél olykor előbukkanhat némi füst, ami beszivárogva a lakótérbe, nagyon kellemetlen élményt nyújtva. A Soudal szilikon orvosolhatja a kialakult problémát, ha megfelelően bánunk vele.

Voltaképpen csak annyi a dolgunk, hogy kellő alapossággal megtisztítjuk a rendelkezésre álló felületet. Ha bármilyen zsiradék vagy netán por található a felületen, akkor a Soudal szilikon képtelen teljes erejével tapadást kifejteni és gyorsan elválik az anyagtól.

Ezt kerülendő, csak alapos előmunkálatok után használjuk a készítményt! Némi nedvesítés segíti a felvitelt és a rögzülést. Az akár 1500 Celsius fokig is ellenálló Soudal szilikon megszolgálja a bizalmunkat és semmilyen téren nem okoz csalódást. Többféle változatban vásárolható meg a népszerű márka és mindegyiket eredményesen alkalmazhatjuk a kijelölt területen.