Agymenők társasjáték tele izgalmas rejtélyekkel

A Cluedo nevű klasszikus társas ennek a változatának a témája a közkedvelt geek sorozat. Viszont egy titokzatos gyilkosság felderítése helyett, az Agymenők társasjáték azt a feladatot bízza a játékosokra, hogy kitalálják ki, hol és miként árulta el Sheldon Coopert.

A klasszikus verzióhoz hasonlóan, itt is 6 tárgy, 6 karakter és 6 helyszín van, amelyek a sorozat rajongóinak mindenképpen ismerősek lesznek. Az Agymenők társasjátékban bárki lehet gyanúsított: Raj, Leonard, Penny és Howard is. A szörnyű bűncselekmény lehetséges helyszíne lehet Leonard és Sheldon otthona, Penny lakása és akár még az alagsori mosoda is. A Cluedo-nál megszokott játékmenet sem változott.

A forduló elején a játékosok 3 kártyát tesznek egy borítékba, 1 tárgyat, 1 helyet és 1 karaktert, a többit pedig szétosztják a résztvevők között. Ezt követően pedig kizárásos módszerrel megpróbálják kitalálni, hogy milyen kártyák vannak a borítékban. Az Agymenők társasjáték garancia arra, hogy az ikonikus sorozat minden rajongójának fantasztikus pillanatokban lesz része.