A szendvicspanelek hatékonyságának titka

Bármerre járunk, mindenhol látunk szendvicspanel épületeket. Mi a szendvicspanelek hatékonyságának titka? Különleges építőanyagokról van szó: két fém fegyverzet között elhelyezett kiváló hő- és hangszigetelő maggal rendelkeznek. Gyorsan szerelhetőek, könnyűek és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, illetve bizonyos mértékig az égésnek is.

Éppen ezért kiválóan alkalmasak ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági létesítmények, középületek, lakóépületek, katonai épületek, hűtőházak, hűtőkamrák és az extrém higiéniai feltételeket megkövetelő épületek, minta laborok, oltópontok, műtők és egyéb gyógytechnikai, elektronikai és számítástechnikai műhelyek építéséhez egyaránt.

A hatékonyságuk az összetételükön kívül, a gyors szerelhetőségnek, a szerteágazó felhasználási lehetőségüknek és a könnyű tisztításnak köszönhető. A különböző szendvicspanelek tetőfedésre, külső és belső burkolatok, illetve falazatok felállítására, garázskapuként vagy akár mennyezetek kialakítására is alkalmazhatók.

A mikrobordázott lemezekből álló fém fegyverzet között ásványgyapotos vagy PUR habos szigetelőréteg található, amelyek kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A szendvicspanelek lehetővé teszik az épületek gyorsabb tervezését és építését, valamint a téli fűtésre és nyári hűtésre fordított energiamennyiség csökkentését. Ha Önnek szendvicspanelekre van szüksége, kérjen ajánlatot a Turbo Pegazus Kft.-től!