A Syma drón néhány típusának bemutatása

A 2018-as év nagy áttörést jelentett az efféle készülékek kialakítását tekintve. Ugyanis a Syma drón Z1 verziója behajtható karokkal jelent meg a piacon. Az irányítása telefonon keresztül történik, így a kamera képét már a kijelzőn keresztül is meg lehet tekinteni.

Az alsó részén ultrahangos érzékelő található, ami lehetővé teszi a stabilabb lebegési módot. Meg kell említeni, hogy 7,4 V akkumulátorral rendelkezik, ami 2 cellás. Ez azt jelenti, hogy képes a levegőben 7 percen keresztül fennmaradni.

A Syma drón teljes feltöltődéséhez 130 percre van szükség. A másik igen közkedvelt típus az X25 Pro, aminek a funkciói között beépített GPS-t is talál. Ez azért is nagyon jó, mert ha a készülék merülni kezd, akkor is automatikusan visszatér a kiindulási pontra.

A repülési ideje kicsit magasabb az előbb említett társánál, hiszen akár 12 percen keresztül képes a magasban tartózkodni. A Syma drón termékpalettája óriási. Tekintse meg a kínálatot alaposan annak érdekében, hogy a céljának megfelelő darab mellett tehesse le a voksát!