A pezsgő pincészet kitárta a kapuit

Hazánk elég sok téren ért el sikereket. Gondoljunk csak a magyar borászatra, ami itthon igenis elismert! Arról nem is beszélve, hogy mennyi díjat és elismerést hoznak haza külföldről. Ennek ellenére, a pezsgő pincészet sem panaszkodhat, hiszen hasonló dicséretben részesül. Amennyiben a magyar embernek az a feladata, hogy egy adott eseményre pezsgőt vásároljon, akkor csakis egyetlen termék jöhet szóba, amit mindenki ismer.

Értelemszerűen ez a Törley, amin belül több változat is megvásárolható, minden csakis az igényektől függ. A pezsgő pincészetben használt módszerekbe a mai napig visznek be újításokat, ezért olvashatjuk néha a híreket, hogy új típusú pezsgőt dobtak a piacra. Azonban arról se feledkezzünk meg, hogy hány év áll ezen gyár mögött.

Közel másfél évszázados múltra tekinthet vissza, ahol minden Törley Józseffel kezdődött. Manapság pedig ez az ország elsőszámú pezsgő pincészete, ami szeretettel várja a látogatókat. Bizony, betekintést nyerhetnek a pezsgőkészítés fortélyaiba, illetve megismerhetik a múltszázadban használt technikákat is.