A kannabisz olaj fontos összetevőket tartalmaz

A természet minden egészségügyi problémára megoldást kínál. Csupán rajtunk múlik, hogy miként alkalmazzuk ezeket. Az utóbbi időben hatalmas port kavartak a kannabisz olaj tartalmú termékekről felreppent hírek.

Lehetett hallani ilyet is, olyat is. Egyesek szerint nincs semmilyen hatása a szervezetre, míg mások pozitív hatásokról számoltak be a szedését követő néhány héten belül. Egy biztos, mégpedig az, hogy kellemetlen mellékhatásokra csak elvétve vagy egyáltalán nem lehet számítani, mivel természetes összetevőket tartalmaz.

A kenderből készült olajat bizonyára mindenki ismeri. A gasztronómiában gyakran alkalmazzák, például salátákhoz. A kannabisz olajat nem az ízéért, hanem az egészségre gyakorolt hatásáért fogyasztják és nem a növény magjából, hanem a virágzatából készül. Molekuláris szinten, közvetlenül a sejtek működésére van jó hatással.

Segít beállítani a szervezet optimális energiatermelését, de sokaknál javulást figyeltek meg az általános közérzettel kapcsolatban. Emellett, a kannabisz olaj javíthatja a memóriát és az alvási ciklus megfelelő működését is.