A grillező asztal, amivel könnyebb a sütögetés

Ahhoz, hogy a kandallókat, a cirkó vagy más típusú kazánokat, illetve az egyéb fűtőberendezéseket is biztonságosan és hatékonyan lehessen alkalmazni, akár éveken keresztül, nem szabad azokról a tartozékokról sem megfeledkezni, amelyek mindezt garantálják.

Ott van rögtön a reteszelő, amelyik a begyújtást követően, ha a hőfok eléri a 40 Celsiust, azonnal jelt ad a vevő konnektornak. Ezután egyből meg is szakad az áramkör. Míg ég a tűz, az elszívó berendezés nem kap áramot, ezáltal nem tud funkcionálni. A reteszelő használata két esetben elengedhetetlen. 

Az egyik az, amikor nem kombi készüléket, hanem külön cirkót használnak a lakók a fűtésre és egy külön vízmelegítőt a meleg víz vételezésére. Amennyiben ez a két készülék egy kéménybe van bekötve és a kémény kevesebb égésterméket képes elszállítani, mint amennyit a készülékek az üzemelés során képeznek, akkor kell reteszelő kapcsolót beépíteni.

A reteszelő még akkor nélkülözhetetlen, amikor nyílt égésterű berendezés kerül elhelyezésre egy adott szobában az elszívóval együtt. A tartozék ekkor észlelni tudja az égő belobbanását, és ionizációs áram indul el benne, ami felerősítve egy relét működtet, és a vezérlésen keresztül leállítja a cirkót.

A feladatát tökéletes elvégző termék megrendelhető a benkel.hu shopban, ahol a nagyon praktikus grillező asztal is beszerezhető. Ezzel a sütögetés sokkal könnyebb és gyorsabb lehet, ezért nem kell a kerti partin résztvevő személyek túl sok időt töltsenek a finomságok elkészítésével.

Ha megvan a jó grillező asztal, akkor még több idő marad az evésre és ivásra, a szórakozásra és a kikapcsolódásra. A grillező asztal a használatát illetően nem sokban tér el egy téglából kirakott, megszokottnak mondható szalonnasütőtől. Az egyetlen különbség a külsőben rejlik, illetve a szerkezet kialakításában.

A sütőteret jóval 60 cm fölé lehet emelni, és az asztalt körbeülve komfortosan lehet használni. A grillező asztal nem hiányozhat egyetlen kerti partiról sem, hiszen ezzel 8 ember is egyidejűleg sütögetheti a szalonnát, kolbászt vagy bármilyen húst. Az is nagy pozitívum, hogy külön asztallap és sütőrész áll rendelkezésre mindenkinek.