A BlitzWolf gyorstöltő szinte univerzális

A sebesség jó dolog. Utánozhatatlan élmény egy sportautó ülésébe préselődve száguldani, de az is jóleső érzés, ha a laptopunk pár perc alatt letölti a kedvenc sorozatunk legújabb epizódját. Várakozni viszont kevesen szeretnek, az USB hálózati gyorstöltő alkalmazásával viszont ezt nem is nagyon kell megtenniük.

Sajnos, ez a hasznos eszköz nem minden mobiltelefon esetében alaptartozék, mert bizonyos márkák gyártói ugyanis nem kínálják fel automatikusan a készülékük megvásárlása esetén a gyorsaság élményét, ezért ilyenkor nem tehetünk mást, mint mélyen a zsebünkbe nyúlva beszerezni.

Vásárlás előtt nem árt kideríteni, hogy az okostelefonunk kompatibilis-e az adott gyorstöltési szabvánnyal, ellenkező esetben ugyanis ugyanazt a teljesítményt fogjuk tapasztalni, mint az átlagos töltő használatakor. Szerencsére számos BlitzWolf gyorstöltő esetén nem szükséges a téma szakértőjévé válnunk, ugyanis ezek a termékek a legtöbb szabvánnyal kompatibilisek és szinte minden USB eszköz energiapótlásához nagyszerűen használhatóak.