Zenedoboz – régi varázslat új köntösben

Még bizonyára sokan emlékszünk azokra a különleges dobozkákra, amelyekben egy gyönyörű balerina táncol, fülbemászó dallammal kísérve. Ez a zenedoboz ma is megtalálható új köntösben, de ugyanolyan varázzsal megfűszerezve, mint a régiek. Egy ilyen doboz egykor valódi kincs volt a kislányoknak, amit féltve őriztek. Szerencsére ma is megtalálható, így az újabb generáció tagjainak is ugyanakkora örömöt tud okozni, mint a régebbieknek.

Megtalálható kicsiknek és nagyobbaknak való kivitelben egyaránt. A Djeco zenedoboz virágkeringőre táncoló bájos figuráival kápráztatja el a kicsiket. A nagyobbaknak például egy mini gardrób formájú ékszerdoboz, táncoló szalmakalapos kislánnyal lesz az egyik kedvenc játékuk, amiben egyben a féltve őrzött kincseiket is elrejthetik.

A tikkajatek.hu webáruházban a sellő-rajongók is megtalálhatják a számukra ideális darabot egy kagyló alakú zenedoboz formájában, amiben varázslatos sellőlány perdül táncra. A minőségi anyagból készült, igényesen kivitelezett dobozok minden gyermeket elkápráztatnak.