VR szemüveg bérlés céges bulira

A virtuális valóság nem más, mint az emberi agy megtévesztése. Talán elsőre elég veszélyesnek tűnhet, viszont a VR szemüveg bérlés garantáltan jó móka, amit egyszerűen nem lehet megunni.

Mindig más és más szerepbe csöppenhetünk bele, hasonlóan, mint az átlagos videojátékokban, csupán azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben garantált az élethű élmény. A VR szemüveg bérlés során kipróbálható mindegyik eszköz és az ehhez tartozó különféle játékok, videók, illetve tartozékok.

A hegymászástól kezdve, az autóversenyzésen át az űrcsatákig, mindent kipróbálhatunk. Az Oculus Rift CV1 kiemelkedő modellnek számít a VR konzolok terén, viszont hazánkban hivatalosan még mindig nem érhető el.

A külföldről beszerzett példányok pedig elég drágák. Viszont a VR szemüveg bérlés szinte mindenkinek gond nélkül elérhető. Legyen szó bármilyen rendezvényről, szinte garantált, hogy ez a program fel fogja kelteni a résztvevők érdeklődését. A holofedelzet.hu olyan szolgáltatást kínál, amiben nem lehet mindennap részünk.