Varázslatos achát karkötő különleges energiákkal

A sávosan elhelyezkedő, apró kristályok alkotta achát egy olyan féldrágakő, ami nemesfémekkel együtt is gyakori az ékszerpiacon. Összetétele megegyezik a kvarcéval, de törésmutatója kisebb. Számos helyen fordul elő, a hozzánk legközelebb elhelyezkedő lelőhelyek Ausztriában és Csehországban találhatóak. Az achát karkötő népszerűsége a színéből fakad, hiszen páratlanul szép, szürkés árnyalatokban tündököl.

Megtalálhatóak benne a barna, kékes és zöldes csíkok is, ennek köszönhetően pedig minden achát karkötő különleges, egyedi kövekből áll. Viszont az ilyen ékszer nem csupán kiegészítőként fontos. Viselője az erejében is kell higgyen. Lelki gyógyhatását és a félelmek leküzdésében való segítségnyújtását régóta ismerik mindazok, akik nyitottak a spiritualitás és a természetgyógyászat felé. Az achát karkötő viselője oltalmat, védelmet kap, továbbá oldja a stresszt.

Férfiak esetében az agresszió elkerülésében is jelentős szerepet kaphat. Az achát karkötő kiegészítő terápia lehet a bélrendszeri problémák kezelésében, de segíti a bélflóra helyreállítását és hatásosan szabályozza az emésztést is. Terhes nőknek egy achát karkötő kiváló ajándék lehet, ugyanis segíti a baba megfelelő fejlődését, növekedését. Akik szívesen foglalkoznak asztrológiával, tudják, hogy az achát karkötő pozitív energiákat nyújt a Bika, az Ikrek, a Rák, valamint a Skorpió jegy szülöttjeinek. Erősen segíti a realitásérzék fejlődését, illetve a gyakorlatias gondolkodást.

A problémamegoldást is megkönnyíti, valamint egyesek a szerencséjüket is látják benne, az achát karkötő ugyanis vonzza a szerencsét és a pénzt. Cégünk kínálatában Ön is megtalálja ezt a különleges kiegészítőt, mivel forgalmazunk például botswanai achátból készült ékszereket. Ezekben a barna, szürke és sárga színek keverednek, de rendelhető indiai chakra karkötő is, amiben több szín tükröződik vissza. Természetesen más kövekből formált ékszerek is kaphatóak a webáruházunkban. Kedveltek például a kvarc, lávakő, jáde, holdkő és hematit alapú karkötők is.