Tűzönjárás paradigma váltásként

Ha sikerül legalább egy területen elérni valamilyen kiemelkedő eredményt, akkor az akarva-akaratlanul is hatással lesz az életünk többi részére is. Egyszerűen a sikerélmény és az átütő teljesítmény megélése, amit akár a tűzönjárás is megadhat, azt az érzést fogja kelteni bennünk, hogy mindenre képesek vagyunk, amit szeretnénk megvalósítani és ez így is van, csak néha kell hozzá egy kis kezdeti lendület.

Ezt biztosíthatja a teljes mértékben biztonságos körülmények között zajló tűzönjárás, ami a puklerandras.hu oldalon bemutatott paradigmaváltó programok egyike. Ezeknek a tréningeknek az a célja, hogy ráébresszék az embereket, hogy valójában sokkal többet el tudnának érni úgy az üzleti, mint a magánéletben, csak nem hiszik el magukról.

Azonban, ha a tűzönjárás által felállított nem kis kihívást sikerül megugorni, akkor megízlelhetjük annak az ízét, hogy milyen érzés úgy elérni valamit, hogy átlépjük a saját, sokszor csak magunk által felállított korlátainkat. Tehát érdemes adni egy esélyt a dolognak, mert csak nyerhetünk rajta.