Textilfesték megannyi divatos színben

Egyáltalán nem mindegy, hogy a különböző felületeknek milyen festékkel adunk új színt. Kifejezetten a textileknél használatos a textilfesték és a kreatív elfoglaltságokat kedvelők eszköztárából biztosan nem hiányozhat. Ha jó minőségű alapanyagokat használunk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a végeredmény a várt lesz, ráadásul a stílus tekintetében is változatos lehetőségekkel találkozhatunk.

Ma már egyáltalán nem gond egyedi táskát, cipőt vagy párnahuzatot készíteni, de egy régi ruhadarabnak is teljesen új színt kölcsönözhetünk. A mankamuhelye.hu webáruházban megtalálható Pentart bőr- és textilfesték típusai többféle változatban és széles színpalettán érhetőek el.

Ezek kiváló minőségűek, rugalmasak, alkalmazhatóak textil, bőr, műbőr és PVC festésére is. A csillogó textilfesték 9 színben vehető meg, az elkészült darabok pedig fixálás után kímélő mosással tisztíthatóak. A most oly divatos vintage színek sem maradhatnak le a palettáról, szerencsére ezek is nagy választékban megtalálhatóak a webshopban.