Terepi és laboratóriumi vezetőképesség mérő

Napjainkban a mérnökök a modern technológia eszközeit vetik be a munkájuk során. Az egyik ilyen kétségtelenül a vezetőképesség mérő vagy más néven EC mérő, ami komoly segítséget jelent például a mezőgazdaságban. A vezetőképesség mérés általában a talaj vagy a víz minőségének meghatározására szolgáló eljárás.

A mérés a sótartalom mértékének meghatározására szolgál és szoros összefüggést mutat a pH értékkel is. Ma már számos modern vezetőképesség mérő megtalálható az internetes boltokban is. Az adwa.hu webáruházban professzionális termékek várják a vásárlókat, amelyekkel széles skálában lehet mérni a vezetőképességet nagy pontossággal. Itt jó áron megrendelhető a terepi és az ipari vezetőképesség mérő egyaránt.

A terepi mérő kiválóan alkalmazható a vízminőség, víztisztítók működésének, a laboratóriumi és tudományos terepi mérésekre, az ipari típus pedig laboratóriumi és tudományos terepi mérésekre, kazánvizek, hűtővizek és más víztartalmú oldatok vezetőképességének ellenőrzésére a legoptimálisabb.